13. března 2016

neděle, března 13, 2016
10 komentářů štítky
 Zjistila jsem, že tu už strašně dlouho nebyl žádný TAG, tak jsem se porozhlédla po internetu a vybrala si na blogu u Adelle jeden seriálový. Je velmi krátký a pokud si ho chcete přečíst v mnohem rozšířenější verzi, můžete zde.


1. Jaký je tvůj oblíbený a neoblíbený seriál?
Oblíbených mám strašně moc, jsem seriálomaniak, ale abych tu nevypisovala celý seznam, řeknu One Tree Hill. Co se týče seriálů, jaké ráda nemám, tak těch je taky spousta, ale jako první mě napadl Monk, tak třeba ten.

zdroj

2. Seriál, na který ses podívala jen kvůli doporučení?
Asi na Pretty Little Liars. Ten seriál mě sám o sobě nijak zvlášť nelákal, ale všechny holky ve třídě jsou do něj zabouchnuté, tak mě přesvědčily, abych ho zkusila. Kupodivu se mi docela zalíbil a koukala jsem na něj celkem dlouho, asi tak čtyři série nebo tak něco, ale pak jsem stejně přestala. Nemám ráda, když tvůrci seriál zkazí jen kvůli tomu, že má stále velkou sledovanost a oni ho chtějí dál natahovat, aby vydělali. PLL mělo skončit už dávno, protože se změnilo v totální blbost.


zdroj

3. Seriál, který jsi nikdy neviděla a ani nechceš vidět?
Třeba True Blood jsem nikdy neviděla a ani to nemám v plánu. Z upírů jsem dávno vyrostla a tihle upíři mě nelákali ani v době, kdy jsem je žrala. Takže tenhle seriál určitě vynechám.


zdroj

4. Který seriál sleduješ nejdéle? 
Stoprocentně Supernatural. Kluky Winchestery sleduju už opravdu velkou spoustu let, a i když ten seriál už dávno není tak dobrý jako na začátku, budu pokračovat, protože jsem si na ně neskutečně zvykla a mám zkrátka pocit, že patřím k nim do rodiny. Neumím si to už bez nich představit.


zdroj

5. Seriál, který tě omrzel?
Jako první mě napadl House. Já tak nějak obecně moc nemusím lékařské seriály, ale občas se najdou nějaké výjimky. House byl jednou z nich a strašně moc mě na začátku bavil, ale časem mě omrzel a já ho přestala sledovat. Sice jsem si prvně říkala, že se k němu jednou vrátím, ale už uběhly tak dva nebo tři roky a mně se do něj stále nechce. Ani mi nechybí, takže to vypadá, že jsem asi skončila natrvalo.

zdroj

6. Seriál, který bys mohla sledovat stále dokola?
Určitě sitcomy jako How I met your mother nebo The big bang theory, ale jinak můžu pořád dokola sledovat NCIS Los Angeles. Některé epizody jsem viděla klidně i pětkrát vzhledem k tomu, že je často opakují v televizi.

zdroj
7. Který sleduješ jenom kvůli herci/herečce?
Momentálně Once upon a time. Ten seriál jsem na začátku žrala, ale pak už mě prostě omrzel. Každopádně koukám dál, protože jsem děsně zamilovaná do Killiana Jonese alias Kapitána Hooka v podání úžasného Colina O'Donoghue. Dokud v tom seriálu bude, zůstanu u něj i já, ale pokud se ho někdy rozhodnou tvůrci trvale odstranit, můžou se se mnou rozloučit.


zdroj


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



10 komentářů:

  1. Whoaa, tys dala hned na úvod Artuše! ♥ Dobrá volba :D
    PLL u nás taky všichni sledují a nechápu proč :D Kapitán Hook je boží, podle článku soudím, že jen tak nezmizí, takže jo, ještě to chvíli vydržím :D
    Když už jsme u těch seriálů, sleduješ Shadowhunters? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem sama, kdo PPL ignoruje :D Hook je rozhodně boží, doufám, že tam vydrží až do konce.
      A jop, Shadowhunters sleduju. První tři díly jsem trochu bojovala s tím, že se na ně vyprdnu, nemohla jsem je nějak skousnout, ale od čtvrtého dílu jsem se zamilovala (to bude asi Malecem :D). Takže koukám dám. Hlavně Matthew Daddario mě u sledování drží!!! :-*

      Vymazat
  2. Tenhle TAG je super! Já sice nejsem seriálový maniak, ale i tak se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se líbí :) To já zase sleduju seriály jako na běžícím páse :D

      Vymazat
  3. Ha, zrovna něco podobného potřebuji, právě jsem dokoukala seriál a hledám co dál. Sice jsem teď znovu začala Čarodějky (přeci jenom je to seriál dětství a nemám ponětí, jestli jsem je viděla celé), ale nějaká záloha se vždycky hodí.
    Takže to vezmu postupně:
    1) One Tree Hill jsem viděla a super, Monka jsem neviděla - jen občas nějakou část, na kterou jsem narazila v televizi, než jsem stihla přepnout - a ani mě neláká.
    2)PLL mě ze začátku také docela bavilo, ale přesně jak říkáš, stala se z toho blbost a já tuším končila 4. sérií... možná dřív.
    3) True Blood jsem také neměla v plánu, ale pak mě někdo řekl, ať se na to podívám a kupodivu mě to docela chytlo, ale také jsem to nedokoukala... možná jednou... ale jelikož si už moc nevybavuji děj, musela bych se na to podívat znovu a to se mi moc nechce.
    4) Hele, na Supernatural jsem začala koukat nedávno znovu :D
    5) Na House jsem se ještě neodhodlala, jednou už málem, ale zatím ne. V televizi ho docela strpím... no, možná časem :D
    6) Jo, sitcomy taky zbožňuji, TBBT už mám zkouknuté několikrát, HIMYM mi přijde slabší, ale pořád jde, ale s tím koncem to docela zazdili... A NCIS jde absolutně mimo mě.
    7) Once Upon a Time už jsem taky vzdala, ale s tím, že se k němu jednou vrátím... no, ten čas ještě nenastal.

    Hm, takže zatím žádná náhrada... tak já budu pokračovat v Čarodějkách :D Ale super tag! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, seriálových tipů tu mám spoustu, stačí si je projet :D Tam těch seriálů mám mnohem víc :D

      Vymazat
    2. Jo, ale ty už jsem všechny projela :D Jenže buď jsem je už viděla nebo mi nesedly :D

      Vymazat
    3. Aha, tak to jó :D Škoda, jsou super :)

      Vymazat
  4. Skvělý článek!! :)
    PLL mám vždycky na oddych ale můžu Ti říct, že to je vážně úplná blbost :-D
    Na Once Upon a Time se chci začít dívat co nejdříve :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi ti naprosto jasné :D PPL jsem holt vzdala dávno.
      A OUaT rozhodně zkus co nejdřív :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)