30. června 2016

čtvrtek, června 30, 2016
24 komentářů štítky
zdroj
Od pátku 1. 7. do čtvrtka 7. 7. 2016 bude probíhat můj prázdninový read-a-thon. A protože začíná už zítra, přišla jsem se vám pochlubit se svými čtecími plány. Uvidím, jak mi to půjde a kolik toho stihnu :) Samozřejmě se to může během těch dnů ještě změnit, pokud mi třeba dorazí nějaký recenzní výtisk, ale zatím jsou moje plány následující:

Chci přečíst:
Poslední dobou mám takové období s Richelle Mead. A vzhledem k tomu, že jsem před pár dny pokořila re-reading Vampýrské akademie, rozhodla jsem se pustit i do Pokrevních pout (z těch jsem četla jen první tři díly, které si už ovšem skoro vůbec nepamatuju, takže je potřebuju znovu přečíst a navázat na ně).
Takže mým další cílem je tato knižní hexalogie. Jsem si stoprocentně jistá, že je nezvládnu přečíst všechny, ale alespoň ty první čtyři bych přečíst chtěla, tak uvidím, jestli se mi to podaří. Moc si nevěřím, ale určitě se budu snažit :)

zdroj
Každopádně i přesto, že si jsem jistá, že nezvládnu přečíst všech šest dílů, stejně jsem se rozhodla připravit si jednu knihu do zálohy, kdyby se mi to čirou náááhodou povedlo (haha :D). A tou knihou je Hostitel (taktéž re-reading, který plánuju už hezkou řádku let).



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



24 komentářů:

  1. Krásné knihy. Držím palce, ať se ti to povede přečíst :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny určitě nestihnu, ale doufám, že zvládnu co nejvíc :)

      Vymazat
  2. Tak já jsem si to "zjedndušila" na celoprázdninový read-a-thon, což znamená přečíst celkem velkou hromádku za 2 měsíce :D
    Pokrevní pouta jsem teprve začala, ale jsem z nich nadšená, tak snad si to užiješ ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já takhle hodně dopředu plánovat nemůžu, nikdy nevím, na co bude zrovna chuť :) Každopádně ti budu držet palce. A díky, určitě si je užiju.

      Vymazat
  3. Páni, to jsou velké plány. Přeji ti, aˇto všechno zvládneš a jestli to nevadí, tak jsem se také rozhodla zapojit! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to nevadí, budu jedině ráda! :) A díky, jsem zvědavá, kolik toho nakonec stihnu.

      Vymazat
  4. Hostitel patří mezi mé nejoblíbenější knihy vůbec. :) I Pokrevní pouta mám přečtené, opravdu jsi si vybrala pěkné knihy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi Hostitel hodně líbil, ale už je to spoustu let, co jsem ho četla. Tak uvidím, co na něj budu říkat teď :)

      Vymazat
  5. Pěkné plány, Hostitele si chci taky jednou přečíst znovu :D Přeji, aby se ti všechno vydařilo a přečetla jsi hodně stránek :D ... ehm, rozmyslela ses s tím závodem? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm, ne nerozmyslela :D Sice nejsem soutěživý člověk, ale pak bych se stejně tak akorát užírala, že jsi přečetla o nějakých pět set stran víc :D

      Vymazat
    2. Škoda, ale obávám se, že tentokrát budu dost pozadu, jelikož jsem zjistila, že na celý týden přijede rušička bratr, takže toho moc nepřečtu :D Takže se nemusíš bát, že bys byla pozadu :D

      Vymazat
    3. Jsem si jistá, že i přes všechny rušivé elementy toho přečteš víc :D Ale tak to si povíme za týden :D

      Vymazat
  6. Hele možná bych si s tebou mohla dat Richelle Mead jízdu- ty bys jela Pokrevní pouta a já bych se konečně pustila do Vampýrské Akademie :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělý nápad! :D Máš ji koupenou nebo si budeš půjčovat z knihovny? :)

      Vymazat
  7. Díky za skvělý nápad, jak se dokopat ke čtení a konečně dohnat čtecí výzvu :D sice na úplně poslední chvíli, ale taky se zapojím, strašně se těším a jsem zvědavá, co zvládnu přečíst :) jinak dobrý výběr, upířiny sice nečtu, ale Hostitel mě docela zajímá, takže se do něj třeba někdy pustím :)

    http://knizkomolka.blogspot.cz/2016/07/prazdninovy-read-thon.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky upířiny nečtu, po tom šílenství kolem Stmívání jsem na ně docela alergická, ale Richelle Mead je rozhodně výjimka. Její knihy miluju :) A paráda, jsem zvědavá, jak dopadneš :)

      Vymazat
  8. Hostitele jsem jen viděla, ale ráda bych si ho přečetla. Držím ti palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli se ti film líbil, tak si rozhodně musíš přečíst knihu. Je mnohem lepší než film :)

      Vymazat
  9. Uff...to si nasadila latku pekne vysoko.. Taky bych si chtela Pokrevni pouta precist znovu, ale ne ted... Mam tu kupu jinych knih co chci precist driv. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to nestihnu, buď v klidu :D Tyhle knihy bych si spíš přečíst přála, ale znám se příliš dobře, abych věděla, že nemám šanci :D Ale rozhodně se budu snažit toho přečíst co nejvíc :)

      Vymazat
  10. Jee, tak držím palce, ať přečteš co nejvíc! Ať tě nikdo neotravuje při čtení :D
    Já teď sice moc času na čtení nemám, ale i tak toho zkusím přelouskat co nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, rušivých elementů mám doma spoustu, ale i tak se snažím ve všech volných chvílích číst :)

      Vymazat
  11. Skvělé knihy..:D Na sérii Pokrevní pouta se chystám, někdy v budoucnu, naštěstí máme celou sérii v knihovně, takže paráda!..:D Bohužel ale, jsem ještě stále nedočetla sérii Vampýrská akademie! Jsem šílená ostuda! Skončila jsem u čtvrtého dílu, který skončil tak napínavě, že si ty zbylé dva díly musím, co nejrychleji sehnat, a dočíst!..:D Mimochodem jsme si nedávno na buxu pořídila první dva díly série Věk X, také od Richelle Mead, neznač tuhle sérii?..:D A ohledně Hostitele, i toho jsem měla doma z knihovny už několikrát, ale nikdy jsem knihu nepřečetla. Asi mě odrazoval fakt, že je to taková bichle..:D Ale určitě bych si knihu chtěla někdy přečíst, film se mi hodně líbil, tak si na knihu najdu někdy čas, snad..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vampýrskou akademii rozhodně musíš dočíst a Pokrevní pouta jsou taky parádní! :) Samozřejmě, že Věk X znám, četla jsem od Richelle všechno, co v Česku máme (miluju ji!) a i když je to dost jiná série než její předchozí, líbí se mi. A pokud se ti Hostitel líbil jako film, tak do knihy stoprocentně jdi, protože ta je ještě lepší :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)