21. prosince 2015

pondělí, prosince 21, 2015
6 komentářů štítky

Včera jsem se účastnila 24hodinového read-a-thonu, tak se pojďte podívat, jak jsem dopadla, a jestli jsem splnila všechny své cíle (haha :D).

09:00 - Vzbudila jsem se sice už o půl hodinu dřív, ale ještě se mi chtělo jen tak válet, takže jsem se do čtení pustila až v devět. Vzala jsem si Rudou královnu, kterou jsem měla rozečetnou.

16:30 -  Z minulých dnů jsem měla z knížky přečtených 140 stran a v tento čas se mi podařilo pokořit zbývajících 220 stran. (Vím, jsem hrozně pomalý čtenář, ale rychleji mi to prostě nejde :() Potom jsem si vzala do ruky Střeženou zónu, kterou jsem měla původně v plánu celou přečíst, ale když jsem viděla čas na budíku, bylo mi jasné, že to nestihnu.


22:45 - Sice jsem chtěla číst až do půlnoci, ale byla jsem strašně unavená, takže jsem to chvíli před jedenáctou večer zabalila. Ze Střežené zóny jsem zvládla 244 stran. Do konce knihy mi jich zbývá 100. Nezvládla jsem tedy knížku přečíst celou, jak jsem si přála, ale těch posledních 100 stránek mi snad bude odsýpat rychle.

Mým přáním bylo po Střežené zóně ještě rozečíst Skleněnou republiku, ale vzhledem k tomu, že jsem předešlou knihu nezvládla, pochopitelně nedošlo ani na tuhle. Tak snad příště, no :)



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



6 komentářů:

  1. I když se nepodařilo přečíst všechno naplánované, tak stejně paráda! Taky čtu dost pomalu, ale zase o to déle si můžeme knihu užívat, no ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, ale vzhledem k tomu, kolik knih mám doma nepřečtených, tak mě to spíš štve :D Takhle je nikdy nestihnu přečíst všechny :D

      Vymazat
  2. Stihla jsi toho hodně :D Mně to jako obvykle moc nevyšlo, protože jsem byla celý den pryč, ale nakonec jsem s výsledkem celkem spokojená, teď se jenom dostat k tomu, napsat o tom článek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekecej :D Na to, že jsi četla jen chvíli, jsi toho zvládně strašně hodně!

      Vymazat
  3. Také jsem se původně chtěla zúčastnit, ale nakonec u mě zvítězila politologie a nutkání se připravovat na zkoušku z ní! :D Nicméně, ty jsi toho stihla hodně a ne, že ne.. Rudou královnu mám také doma, ale nějak se nemůžu dokopat k tomu, abych ji dočetla.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasný, škola je důležitější :) A jako, já jsem se svým výsledkem vlastně spokojená, jen jsem si přála přečíst víc. Rudá královna je skvělá, nebo mně se alespoň moc líbila, takže ji určitě neodkládej moc dlouho ;)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)