13. prosince 2015

neděle, prosince 13, 2015
22 komentářů štítky

 Včera mi PPL přivezlo další balíček. A musím říct, že zlatá Česká pošta. Moje zkušenosti s PPL jsou teda děsné. Byla bych úplně nejradši, kdyby mi už nic nepřiváželi, ale některá nakladatelství s nimi holt spolupracují :( Tento balíček byl ale zrovna od knihkupectví Martinus.


 Copak je asi uvnitř?


Tadáááá! Uvnitř se nachází Mechanický anděl, na kterého se strašně moc těším. A taky jsem ke knížce dostala spoustu nádherných doplňků, za které moc moc děkuju :)


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



22 komentářů:

  1. Páni balíček přišel trošku.. ehm ve zvláštním stavu :D Já jsem s PPL spokojenější než s českou poštou.. také mi má od Martinusu přijít balíček tak uvidíme co dostanu já :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, byl trochu roztrhaný, ale knížka to naštěstí přežila :D

      Vymazat
  2. Mě balíčky dochází jen od české pošty a doufám, že to bude i nadále takto. Co vidím, tak PPL je hrozná věc :D Ale knihu ti hodně závidím chtěla bych si ji určitě někdy přečíst. :)
    Blog:Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně jak co. Někdo to posílá poštou, někde PPL. A buď ráda, mně PPL fakt nevyhovuje.

      Vymazat
  3. Slyším teda poprvé negativitu na PPL.Nám vždy naštěstí dojde balíček v pořádku :/
    Každopádně Mechanického anděla bych si chtěla také přečíst :)
    Už se těším na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však mně balíček taky dorazí vždycky v pořádku, ale strašně mi vadí ten jejich způsob dodávky. Oni mi totiž balíčky naprosto pokaždé vozí kolem 12. hodiny. A kdo je asi tak ve 12 doma, že? Já jsem ve škole, rodiče v práci. Takže mi vždycky hodí lísteček do schránky, ať jim zavolám a domluvím se s nimi na jiném termínu doručení. Když to udělám, tak je to vždycky telefonování na půl hodiny a to si nedělám srandu. A jediné, co si s nimi můžeš domluvit, je opravdu jen den, kdy ti to doručí znovu, ale čas domluvit nelze, takže mi to opět dovezou ve 12, kdy prostě nebudu doma nikdy, což je fakt na zabití. Mají taky různá místa dodání, kam bych si ten balíček mohla přijít vyzvednout osobně, ale prý tam firemní balíčky nedovážejí, takže to nelze. A o víkendu firemní balíčky taky nerozváží, takže jsem s nimi nakonec domluvila, že mi balíček přivezou v pondělí, protože to má mít táta výjimečně volno. A co se nestalo? Ten balíček mi přivezli včera - v sobotu. I když mi jasně řekli, že to o víkendu nelze a že mi to teda dovezou v pondělí. To je fakt na posr*ní s nimi. Omlouvám, že jsem tak sprostá, ale fakt mě strašně vytáčí!!!!

      Vymazat
  4. Taky mám radši Českou poštu, i když se jim balíček občas trošku zatoulá... Jinak pěkný přírůstek a přeji pěkné čtení :D

    Mimochodem, včera jsem se pustila do Prvního hrobu a už mi zbývá necelých 100 stránek do konce, fakt je to skvělá kniha, která chytne a nepustí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo. Jako fakt zlatá Česká pošta. U těch mě v podstatě štvou jen ty děsné fronty na pobočkách, jinak jsou v pohodě. Ale PPL je fakt na zabití.
      A jé, to jsem ráda, že se ti knížka fakt líbí! :)

      Vymazat
  5. Krásná kniha :). Taky mi přišel ve čtvrtek balíček od Martinusu :). Mně PPL zase tolik nevadí, ale rozčiluje mě, že mi vždycky píšou, ať jim zavolám a ptají se mě na adresu a pak mi volají znova, abych jim popsala kde v naší vesnici mě najdou. Dělají to u Tebe taky tak? Nebo to dělá jenom řidič, co jezdí tady? :D

    Jo a chtěla jsem se zeptat, jestli jsi už četla mail ohledně Čtenářské Ježury? Nepřišla mi žádná odpověď, tak doufám, že Ti mail přišel a jen jsi zapomněla napsat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, mně pro jistotu nevolají vůbec. Moje tel. číslo mají a měli by volat, když mi balíček vezou, ale zatím mi nezavolali nikdy.
      A promiň! Zapomněla jsem ti jen odepsat :D Email mi dorazil a už jsem i balíček odeslala :)

      Vymazat
  6. Také jsem s PPL nespokojená, ale z jiného důvodu - nepříjemní a co se týče dobírky, totálně na nic a dokonce sprostí. Česká pošta a popř. DPD, nebo něco jiného zatím vítězí, i když se občas vyskytne nějaký pošťák, co dělá neplechu, celkově jsme spokojení. :) Snad se bude kniha líbit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně strašně vadí jejich dodávání, protože mi vždycky vozí balíčky ve stejný čas - ve 12. hodin, kdy prostě nebudu doma nikdy vzhledem k tomu, že chodím do školy.

      Vymazat
  7. Miluji pekelné stroje -1 mechanický anděl 2 mechanický princ 3 mechanická princezna

    OdpovědětVymazat
  8. Taky nedám dopustit na Českou poštu, i když většina lidí na ni nadává :D Já s nimi nikdy neměla problém, balíčky vozí vždy pravidelně, a ještě jsou milí, co víc si přát :)
    Jinak pořád přemýšlím, jestli se do Mechanického anděla pustit. Prý je tahle série ještě lepší než Nástroje smrti, tak mě to dost láká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ně nadávala, ale po tom, co jsem zažila s PPL, to beru všechno zpátky :D
      No, tady záleží asi na každém člověku. Já Pekelné stroje četla už asi před dvěma lety v amatérském překladu, takže vím, o čem to je, a za mě jsou lepší Nástroje smrti. Ale to fakt záleží na každém jedinci :)

      Vymazat
  9. U nás doma chodí od PPL jenom věci tátovi, což jsou většinou nějaké kabely, simky do mobilu, kryty a tak :D Naštěstí nic nepřišlo úplně poškozené, i když ty balíčky jsou pokaždé trochu potrhané. :)
    Mechanického anděla ještě nečetla :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od nich taky nic poškozeného nedostala, ale štvou mě :D

      Vymazat
  10. Všechno to vypadá nádherně :) Ale hlavně Mechanický anděl... ta kniha vypadá jednoduše dokonale :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám bohužel problémy téměř se vším. Nevím proč ale pokaždé se stane nějaká potíž s balíčkem! :D

    http://small-literaryworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já naštěstí ne, ale PPL mě vytáčí vždycky :D

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)