5. prosince 2015

sobota, prosince 05, 2015
10 komentářů štítky
zdroj
Název: Blindspot 
Země původu: USA
Roky vysílání: 2015 - ????
Domovská stanice: NBC 
Tvůrce: Martin Gero, Greg Berlanti
Žánr: Drama, Krimi, Thriller, Mysteriózní

Hlavní obsazení: Jaimie Alexander (Jane Doe), Sullivan Stapleton (Kurt Weller), Audrey Esparza (Tasha Zapata), Rob Brown (Ergar Reed), Marianne Jean-Baptiste (Bethany Mayfair), Ukweli Roach (Dr. Borden), Ashley Johnson (Patterson) 

Popis: Obří mezinárodní zápletka vypukne ve chvíli, kdy se na Time Square objeví nádherná nahá neznámá žena. Ta má celé tělo pokryté záhadnými tetováními. Neví, kdo je, ani jak se tam dostala. Jen jedno je jasné: jméno agenta FBI Kurta Wellera, které se rýsuje na zádech této Jane Doe. Agent Weller a zbytek FBI si brzy uvědomí, že každé tetování na jejím těle je zločin, který je potřeba vyřešit. S každou stopou se dostávají blíž pravdě o identitě Jane. (zdroj: serialzone)

Co na to já?
Vzhledem k tomu, že letos maturuju, tak jsem si zakázala nabrat do svého watchlistu letošní
zdroj
seriálové novinky s tím, že se na ty, co mě zaujmou, podívám až v létě. Samozřejmě jsem to porušila, ale Blindspotu jsem prostě nedokázala odolat. A díky bohu za to, protože mě ten seriál neskutečně baví! Je to o neznámé ženě Jane Doe, která jednoho večera vyleze z obrovské tašky na Time Square s úplně celým potetovaným tělem a tak hlubokou amnézií, že si nepamatuje ani vlastní jméno. Všechna její tetování jsou čerstvá, takže je více než jasné, že jí to udělal někdo velmi nedávno a následně jí vymazal veškeré vzpomínky. Jediné tetoní, které dává na první pohled smysl, je to největší, které má Jane na zádech. Je to jméno agenta FBI Kurta Wellera, který tu ženu ovšem nezná a nemá tušení, proč mu ji někdo takovýmto způsobem poslal. Při pátrání FBI postupně zjišťuje, že všechna ta tetování mají skrytý význam a poukazují na těžké zločiny. Jane se proto připojuje k FBI, aby jim pomohla s luštěním, a oni jí zároveň pomáhají zjistit, kdo je a co se jí vlastně stalo. Je to opravdu vyníkající seriál, který mě neskutečně baví a jsem hodně zvědavá, kam tento příběh povede dál. Rozhodně vám ho doporučuju přinejmenším vyzkoušet. A btw: nikdy by mě nenapadlo, že to řeknu, ale ta tetování Jane nesmírně sluší! Vždycky jsem měla tetování ráda (jedno dokonce mám), ale nikdy jsem nefandila těm cvokům, co si takhle potetovali opravdu celé tělo. Nelíbí se mi to a já bych si to nenechala udělat ani za nic. Ovšem na Jane to vypadá fakt skvěle!




Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



10 komentářů:

  1. Blindspot fakt žeru! :) Už aby byl další díl!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky! A to se bohužel ještě načekáme, pitomý vánoční pauzy :D

      Vymazat
  2. Zatím na tenhle seriál nekoukám, ale chystám se :D

    OdpovědětVymazat
  3. Na tento seriál se nedívám. poslední dobou se vlastně vůbec na žádný seriál nedívám, protože jsem zjistila, že jsem schopna u toho strávit hodiny a hodiny. A na to není čas .... :/ Ale třeba přes vánoční prázdniny bych to mohla napravit :)

    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky absolutně nestíhám, ale vzdát se seriálů nedokážu :D Jsem závislák.

      Vymazat
  4. O seriálu slyším poprvé, ale vypadá to dobře :) Právě zrovna ujíždím na Tomorrow People :) To je skvělý seriál :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to vyzkoušej, je to fakt super :) A TTP znám, dřív jsem koukala, pak mě to přestalo bavit, ale na začátku se mi to taky líbilo :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)