30. prosince 2015

středa, prosince 30, 2015
8 komentářů štítky
zdroj
Název: The big bang theory (Teorie velkého třesku)
Země původu: USA 
Roky vysílání: 2007 - ????
Domovská stanice: CBS 
Tvůrci: Chuck Lorre, Bill Prady
Žánr: Komedie, Sitcom  

Hlavní obsazení: Jim Parson (Sheldon Cooper), Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Rajesh 'Raj' Koothrappali), Melissa Rauch (Bernadette Rostenkowski), Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler)  

Popis: Leonard a Sheldon pracují jako fyzici, kterým je realita mnohdy cizí. Někdo by je označil za šprty, i když v dnešní době je pro jejich osobnosti přesnější označení geek. Jejich svět je ovšem narušen s příchodem jejich nové sousedky Penny, která je jejich naprostým protikladem a je čímsi, co lze popsat jako obyčejná holka. Kdo by řekl, že časem se z nich stanou přátelé, kteří se od sebe vzájemně leccos přiučí. Kromě toho je tu ještě Raj, plachý astrofyzik s problémem mluvit s něžným pohlavním, a Howard, inženýr, jenž stále žije se svou matkou, která mu den co den ničí život. (zdroj: serialzone)  

Co na to já?
Po minulém seriálovém tipu Himym tu mám opět jeden z nejznámnějších seriálů
zdroj
současnosti. A zároveň i nejúspěšnějších, však už běží devátým rokem a desátý rok je už nějakou dobu potvrzený taky. Několik lidí si stěžuje, že kvalita upadá a že by to už měli ukončit, ale já s tím ani náhodou nesouhlasím. Podle mě je to pořád stejné vtipné, nebo alespoň já se při sledování stále směju jako šílená. Upřímně nechápu, jak někoho mohl bavit víc začátek. Souhlasím, že i začátek byl nesmírně vtipný, ale jak tam byli jen kluci s Penny, nebylo to ono. Když se k hlavnímu obsazení přidaly i zbývající holky (Bernadette a Amy) seriál úplně rozkvetl. Neskutečně to tam oživily a já je miluju! Doufám, že se tu s námi TBBT ještě hodně dlouho zdrží, protože v dnešní době není mnoho opravdu kvalitních a vtipných sitcomů, takže si jakýkoliv povedený užívám.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



8 komentářů:

  1. TBBT je bezkonkurenční :D jenom mě docela mrzí, že se šíří drby o tom, že 10. série bude poslední... ale snad budou pokračovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně tomu moc nevěřím. Tvůrcům by sice nevadilo, kdyby skončili, ale stanice se podle mě svého nejúspěšnějšího seriálu nevzdá, takže bych se toho moc nebála :)

      Vymazat
  2. Viděla jsem nárazově zatím pár dílů, ale možná si to časem pustím od začátku! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy jsem neviděla díly za sebou jak mají být,tak snad to brzy napravím,protože se mi tenhle seriál líbí čím dál víc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě udělej ;) Já jsem začala seriál od té doby, co se tam objevily i holky, milovat :)

      Vymazat
  4. Super seriál :) Taky mě pořád hodně baví! Když se chci zasmát, vím co si pustit :D

    OdpovědětVymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)