3. dubna 2015

pátek, dubna 03, 2015
8 komentářů štítky
Kromě toho, že zbožňuju knížky, jsem taky seriálový závislák. Desítky seriálů už mám dokoukaných a desítky jich momentálně sleduju. Jak to stíhám, se mě neptejte, sama to netuším.
Proč vám to ale říkám? Rozhodla jsem se, že na blog přidám novou rubriku a to Seriálové tipy. Třeba někoho z vás na nějaký seriál nalákám ;)


zdroj
Název: Alias
Země původu: USA
Roky vysílání: 2001 - 2006
Domovská stanice: ABC
Tvůrce: J.J. Abrams
Žánr: Špionážní, Thriller, Dobrodružný, Akční, Sci-fi

Hlavní obsazení: Jennifer Garner (Sydney Bristow), Victor Garber (Jack Bristow), Michael Vartan (Michael Vaughn), Ron Rifkin (Arvin Sloane), Carl Lumbly (Marcus Dixon), Kevin Weisman (Marshall Flinkman), Greg Grunberg (Eric Weiss)

Popis: Sydney Bristow je mladá tajná agentka s atletickou postavou, která pracuje pro SD-6. Sydney brzy pochopí, že SD-6 není vládní organizací, ale tajnou spojkou širší sítě, která pracuje proti USA. Touha po pomstě ji dovede do CIA, kde nabídne pomoc. Její spojkou v CIA je agent Michael Vaughn. V SD-6 pracuje i otec Sydney, Jack Bristow, který je také dvojitým agentem CIA. Sydney podstupuje smrtelná dobrodružství a v různých částech světa plní úkoly, na které by si netroufl ani muž. (zdroj: serialzone)

Co na to já?
Seriál je už docela starý, ale já na něj přišla teprve asi před rokem. Od té doby jsem ho
zdroj
strašně moc toužila vidět a teď se mi to konečně podařilo. Našla jsem stránku, kde byly veškeré epizody online a já celý seriál zkoukla během týdne. Alias mě do svého světa zcela vtáhnul a úplně mě pohltit. Nesmírně jsem se bavila, protože se jedná o seriál, který je nabitý akcí do všech koutů a akční žánr je bezpochyby můj nejoblíbenější. Neměla jsem čas se ani na chvíli nudit. První dvě série byly bezkonkurenční, třetí byla taky skvělá. Ve čtvrté sérii přišel zlom, kdy jsem nad událostmi kroutila hlavou a modlila se, aby se seriál vrátil do starých kolejí. Naštěstí jsem ale vytrvala a sérii dokoukala, takže jsem se dostala až k páté a zároveň poslední, která byla už opět perfektní a celý příběh důstojně ukončila.
Rozhodně nesmím zapomenout zmínit herecké výkony. Takhle skvěle obsazený seriál se jen tak nevidí. Však taky hlavní postavu hraje nádherná a vynikající Jennifer Garner, která je momentálně filmovou hollywoodskou hvězdou. A co je na seriálu rozhodně nejlepší? Převleky! Tolik kostýmů jsem snad ještě nikdy neviděla. Bylo neuvěřitelné, jak Sydney neustále měnila svůj vzhled a identitu. Pokaždé jsem se nesmírně těšila, až si zase nasadí paruku a udělá ze sebe někoho jiného.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



8 komentářů:

  1. Jé super!! - rubrika o seriálech! :-D Sama jim teď začínám propadat, ačkoliv momentálně sleduju jen dva :-D Už se moc těším na další článek!
    PS: Byla bys tak hodná a napsala bys mi, jak se ta stránka, kde jsi seriál sledovala, jmenuje? :-D
    Děkuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasné :) Sledovala jsem to tady: http://www.milujemeserialy.eu/online-serialy/alias/a1-serie/
      A to já jsem dva seriály sledovala před nějakými deseti lety, jsem opravdu strašný seriálový závislák, mám jich rozkoukaných asi dvacet a to nepočítám ty, které jsem už dokoukala :D

      Vymazat
    2. Jéé moc Děkuju! :-D No díky (nebo spíše kvůli) této stránce se asi k tobě budu trochu přibližovat :-D

      Vymazat
    3. Nemáš vůbec zač ;) Pak dej určitě vědět, jak se ti to líbilo.

      Vymazat
  2. Tak na tenhle seriál zatím nekoukám, možná až jednou dokoukám to co mám rozkoukané :D Ale to bude ještě trvat vzhledem k tomu, co všechno chci vidět :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já teď bojuju spíš s knížkama, které chci číst :D Ten seznam je nekonečný, ale u seriálů jsem na tom už dobře. Všechny, co jsem vidět chtěla, jsem už zkoukla, takže teď v podstatě sleduju jen těch svých dvacet, které ještě ukončené nejsou :D

      Vymazat
  3. Seriálové tipy, to je něco pro mě :) Už se těším, jaké super seriály díky tobě zase objevím! Alias je velmi brzy v plánu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda tě budu lákat i jinak, než svými fanfiction :D

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)