27. dubna 2015

pondělí, dubna 27, 2015
4 komentáře štítky

Po dlouhé době jsem si našla čas na splnění dalších úkolů do Destrukčního deníku. S volným časem to mám ale nadále složité, takže další příspěvek bude zase až za dlouho.


Projela jsem doma všechny svoje šuplíky a hledala samolepky. Nakonec jsem jich našla dost na to, abych mohla splnit tenhle úkol. Samolepky pro mě byly jasnou volbou, protože ničím jiným jsem po stránce patlat nechtěla. Kdybych použila žvýkačku nebo lepidlo, tak ty stránky potom v životě nerozlepím.


Poslední dobou jsem tak trochu blázen do Říše divů. Opravdu jsem si ji hodně oblíbila, takže slovo, kterým ozdobím tuto dvojstranu pro mě bylo od začátku jasné.


A tady moje posedlost Říší divů pokračovala. Moc se mi to nelíbí, ale na to, jakou mi dalo práci, aby ty rytiny byly vidět, ale abych se zároveň neprovrtala skrz stranu, to zase není tak špatné. Mohlo to dopadnout hůř.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



4 komentáře:

  1. Moc hezké stránky, já pořád nevím čím do deníku rýt aby se mi neprorvaly stránky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já taky dost bojovala, abych se neproryla skrz :D Ale nakonec posloužily manikúrní nůžky ;)

      Vymazat
  2. Pěkně "zničené" stránky, ty nálepky jsou roztomiloučké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Jo, ty samolepky jsem měla pro děti, které jsem dřív vedla v kroužku, a teď jsem zjistila, že mi jich doma několik zbylo, tak jsem je využila :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)