24. dubna 2015

pátek, dubna 24, 2015
6 komentářů štítky

O co jde?

Vyberu si určitý počet rodinných příslušníků, které bych ráda ve své knižní rodince měla. Vyberu stejný počet knih, ve kterých budu hledat. Vylosuji si pořadí, ve kterém knihy půjdou za sebou. U každé knihy nalistuji náhodnou stranu, a první jméno na stránce, které uvidím, bude patřit určitému rodinnému příslušníkovi. Jednoduché, ne? A je to sranda!
TAG je z dílny Vendey, od které jsem si ho také vypůjčila.

Knihy, z kterých budu vybírat

Hvězdy nám nepřály - John Green
Hon - Andrew Fukuda
Hunger Games: Aréna smrti - Suzanne Collins
Saeculum - Ursula Poznanski
Vampýrská akademie - Richelle Mead
Šepotání - A. G. Howard
Nebezpečná láska - Kateřina Petrusová
1) Můj knižní dědeček - Izák (Hvězdy nám nepřály)

zdroj
Jupí! Se svým knižním dědečkem jsem opravdu hodně spokojená! Izák je naprosto parádní postava a je vtipný, takže se s ním určitě nebudu nudit. Navíc ve chvíli, kdy se z něj stane dědeček už určitě bude možné pořídit si laserové oči, takže bude spokojený a všichni v okolí mi ho budou závidět!

2) Moje knižní babička - Záře (Hon)

Ehm, no... Kdo četl moje recenze na trilogii Hon, tak ví, že nejsem zrovna velká fanynka Záře, protože mi až na výjimečné situace přišla dost sobecká, ale zase na druhou stranu se dokázala obětovat pro toho, koho milovala, takže jako babička by mohla být nakonec i fajn.

3) Moje knižní matka - Prim Everdeen (Hunger Games: Aréna smrti)

zdroj
Prim mi zní dobře. Mám ji ráda a navíc je zběhlá v lékařství, takže bych se nemusela bát nemocí a zranění. Jsem si jistá, že tahle blondýnečka by byla úžasná máma a skvělá pečovatelka. A navíc bych díky ní získala do rodiny i její sestru Katniss s Peetou, což je naprostá paráda!

4) Můj knižní otec  - Paul (Saeculum)

Anóóóó!!! Tak tímhle klukem jsem nadšená úplně maximálně! Většina lidí, co četla Saeculum, Paula sice nesnáší, ale já ho zbožňuju. Troufám si i říct, že je mou nejoblíbenější postavou z celé knihy. Přiznávám, že je to sice trochu šmejd, ale v jistých chvílích se vyplatí mít někoho takového, kdo vám bude krýt záda. Nepochybuju o tom, že mně by je jakožto své dceři kryl.

5) Moje knižní starší sestra - Lissa Dragomir (Vampýrská akademie)

zdroj
Opět spokojenost! Lissa je skvělá a mít ji za starší sestru by se mi hodně líbilo. Navíc bych spolu s ní získala i všechny ty skvělé lidi, kteří ji oblopují. Poznala bych jejího přítele Christiana, její nejlepší kamarádku Rose (kterou opravdu zbožňuju), Rosiina Dimitrije a taky úžasného Adriana! Jo, sestřička mi opravdu vyhovuje!

6) Můj knižní starší bratr - Morfeus (Šepotání)

Tak tenhle výběr mě opravdu pobavil. Buď se u nás v rodině stala nějaká genetická chyba, nebo je Morfeus adoptovaný, protože jinak si neumím vysvětlit, že jsem příbuzná s modrovlasým emo šmejdem, který má křídla na zádech :D Ale stěžovat si rozhodně nebudu, Morfeus je skvělý a určitě bych se s ním nenudila. Navíc by mě mohl vzít na návštěvu do Říše divů!

7) Můj knižní přítel - Michael (Nebezpečná láska)

zdroj
Jak se tohle stalo? Michael je sice zlatý, sexy a prostě naprosto dokonalý, ale nikdy by mě nenapadlo, že se rozejde s Paige. Promiň, Paige, ale když už ho mám, rozhodně se ho nevzdám! :D



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



6 komentářů:

  1. Skvělý tag :D myslím že by jsi měla fakt super rodinu! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Taky jsem s ní docela spokojená :D Hlavně ten Morfeus mi tam dělá radost :D

      Vymazat
  2. Mno, upřímně, já Prim vůbec nemám ráda... To je snad jediný člen, který by se mi nelíbil. I když ten Paul, no nevím nevím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Prim taky zrovna nežeru, ale je to malá holka, takže rozhodně nemám důvod k tomu, abych ji neměla ráda :D A věděla jsem, že Paula všichni nesnášíte, ale já ho opravdu zbožňuju, takže za mě spokojenost :D

      Vymazat
  3. Tyjo, Morfea bych jako bráchu taky brala! :D A koukám, že tvůj dědoušek bude kamarádit s mým bratříčkem Gusem. Jinak skvělá rodina :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z Morfea úplně nadšená! Díky němu jsem si Šepotání vyloženě zamilovala, takže bych ho jako bráchu brala všemi deseti :D

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)