24. června 2016

pátek, června 24, 2016
14 komentářů štítky

Co jsem měla v plánu?


- Chtěla jsem dočíst knihu Poslední oběť (zbývalo mi 240 stran) od Richelle Mead.
- Chtěla jsem rozečíst knihu Amy a Roger: Na cestě (420 stran) od Morgan Matson.

Jak jsem si vedla?

 
10:00 - 17:00 - Probudila jsem se asi o půl deváté, ale do čtení jsem se pustila až v deset. Vzala jsem si Poslední oběť, ze které jsem už měla přečtených 200 stránek a zbývalo mi jich 240. Ty jsem zdárně pokořila kolem páté hodiny. (Opět musím žasnout nad tím, jak neskutečně pomalý čtenář jsem. Myslela jsem si, že se to časem zlepší, když budu číst v podstatě každý den, ale žádnou změnu jsem nezaznamenala. Pořád jsem šnek.)

19:30 - 23:00 - Po krátké pauze jsem se pustila do své druhé knihy na seznamu - Amy a Roger: Na cestě. Strašně moc mě překvapilo, jak snadno se mi kniha četla. Ani jsem se nenadála a už jsem měla za sebou sto stran. Čte se mi nesmírně rychle a lehce. Skončila jsem se čtením jenom proto, že už jsem byla strašně unavená a oči se mi klížily. Nakonec jsem přečetla 201 stran.


Jak se na to tvářím?


Celkově jsem tedy přečetla 441 stran. Obě dvě knihy, co jsem četla, mě hrozně moc bavily a četly se mi krásně, ale moje šnečí tempo mě zas a znova zklamalo. Myslím si, že za celý den, který jsem strávila čtením, jsem mohla těch stránek přečíst mnohem víc, ale už jsem u sebe vypozorovala, že kolem čtyř stovek je můj denní standart, takže jsem v konečném výsledku spokojená. Neflákala jsem se, na vině je opravdu jen moje pomalé čtení, se kterým ovšem nic nenadělám.


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



14 komentářů:

  1. Myslím, že je to moc dobrý výsledek! :) Na Amy a Rogera se taky chystám :)

    walletofinfinity.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amy a Roger rozhodně doporučuju, je to naprosto nádherná a milá oddechovka :)

      Vymazat
  2. Náhodou já si myslím, že jsi dosáhla skvělého výsledku! :). Já se bohužel read-a-thonu zúčastnit nemohla. Ale třeba přes léto si nějaký den taky budu výhradně jenom číst :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chystám na začátek červenece týdenní read-a-thon, tak pokud se ti to hodí, můžeš se zúčastnit toho :)

      Vymazat
  3. Páni, prý pomalý čtenář :D Proti Tobě jsem šnek šneků, 441 stran bych za den nejspíš nedala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale určitě dala, kdyby jsi opravdu celý den četla :) A opravdu jsem oproti jiným pomalá. Třeba knihu "Příliš mnoho Kateřin" jsem četla bez přestávky a dala jsem ji za sedm hodin. Když jsem se pak na netu dozvěděla, že jsou lidi, co ji pokořili za dvě hodiny, zůstala jsem zírat s otevřenou pusou :D Nechápu, jak to dělají!

      Vymazat
  4. Super výsledek! :D Gratuluji, i když jsem ráda, že jsem tě přeci jenom o pár stránek porazila :D Na Amy a Roger se chystám, ale už teď se těším o něco víc, když říkáš, že se to čte dobře :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo jasné od začátku, že mě porazíš :D Já jsem prostě král šneků :DDD

      Vymazat
    2. Náhodou, vůbec to jasný nebylo :D K tomu, abych pořádně zabrala, jsem se dokopala až po tom, cos napsala, že máš víc stránek (ano, moje soutěživá povaha, za to nemůžu :D) A vůbec nejsi král šneků s tolika přečtenýma stránkama na svém kontě :D

      Vymazat
    3. :D :D :D To já zase právě naopak soutěživou povahu nemám vůbec, tak jsem ráda, že jsem ti mohla být k dispozici alespoň tak, že jsem tě pořádně nakopla :D

      Vymazat
  5. Krásný výsledek! :D Amy a Roger jsem četla už dvakrát a nikdy mě tato kniha neomrzí. :)
    Reading With Lucy/Cooking With Lucy

    OdpovědětVymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)