8. října 2015

čtvrtek, října 08, 2015
16 komentářů štítky

 Včera jsem si byla vyzvednout v zásilkovně veliký balíček, na který jsem čekala měsíc, protože se čekalo na dvě knihy, které nebyly na skladě. Ale dočkala jsem se! :)


 Otevírám!


Tak! A už i já mám doma Harryho Pottera :) A dokonce v angličtině s těmi překrásnými obálkami. Sice se k němu dostanu až po maturitě, protože mi bude čtení trvat dýl než v češtině, ale to nevadí. Jednou se k nim dostanu :)


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



16 komentářů:

  1. Abych se přiznala já jsem ho nečetla ani v češtině...měla bych se strašně moc stydět,protože jsem mega fanoušek filmů.
    Zachránila mě naše knihovna a půjčila jsem si první díl a moc se těším až si přečtu celou sérii :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic si z toho nedělej, já jsem jsem četla jen první dva díly před několika lety a už si je vůbec nepamatuju :D Takže teď do toho jdu znovu a pořádně :)

      Vymazat
  2. Jé, nádherné knížky. :3 :)

    OdpovědětVymazat
  3. No tak to je paráda! Byla jsem opravdu zvědavá, co v tak velkém balíčk bude a tohle je vážně super! Obálky jsou krásné :) A neskutečně tě obdivuju, že čteš knihy v angličtině! Jsi vážně dobrá! Každopádně, až se ke čtení po maturitě dostaneš, určitě to bude příjemná odměna po tom učení :). Přeju hodně štěstí a pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, děkuju za obdiv, ale já v angličtině ještě žádnou knihu nečetla :D Harry je moje premiéra, tak snad ji zvládnu :D A díky!

      Vymazat
  4. :O Rovnou sedm knih...no, kdo by to nechtěl! :) Harryho jsem popravdě ještě nečetla aje mi to trochu trapné. :D Na svou čest - už jsem chtěla a mockrát!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem sama, kdo je takhle pozadu :D Já knihy taky ještě nečetla, jen první dva díly někdy před lety, které si už nepamatuju.

      Vymazat
  5. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo Harryho nečetl, ale stejně se za sebe stydím... já si ho prostě musím jednoho dne přečíst, i kdybych ho měla číst až někdy v padesáti, definitivně si ho přečtu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se k němu odhodlávala už dlouho, tak snad mi to po té maturitě konečně vyjde :D

      Vymazat
  6. Skvělé přírůstky :D Přeji pěkné čtení, a ať ti to v angličtině jde :D Já se ještě k HP nedokopala... tak možná jednou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! No já jsem hodně zvědavá, jak tu angličtinu zvládnu, snad to nebude tak hrozné :D

      Vymazat
  7. Paráda! :-). Já si musím HP v angličtině kupovat postupně, ale už mám 4 díly, takže mi jich už tolik nechybí :). A neboj, co jsem se dívala, tak alespoň v prvních 3 dílech není angličtina nijak těžká :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, viděla jsem u tebe na blogu, že si HP kupuješ :) A já doufám, že tu ájinu zvládnu, jen se bojím těch všech výrazů, které si Rowlingová vymyslela sama :D Bradavice i všechny koleje v angličtině dám, ale jak se píše famfrpál, nemám tušení :D

      Vymazat
  8. Ooou, nádherná sbírka! :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím :D Však mi taky ta její krása pěkně vyprázdnila peněženku :D

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)