1. října 2015

čtvrtek, října 01, 2015
10 komentářů štítky
zdroj: readingicon.com
Září už je u konce a já vám přináším své nové přírůstky do knihovny. Jako obvykle z nich mám nesmírnou radost a neustále se na ně dívám, abych se ujistila, že jsou ty zlatíčka teď vážně moje. Zajímá vás, co je u mě nového?

Knihy, jaké jsem vyhrála: 


Tento měsíc se mi opět podařilo zvítězit v jedné soutěži na blogu a výhrou byla kniha Všem klukům, které jsem milovala od nakladatelství CooBoo. Ještě jsem ji nečetla a dřív jak po maturitě se k ní nejspíš nedostanu, ale těším se na ni moc :)

Knihy, jaké jsem si koupila:


Chtěla jsem pokračovat v šetření jako minulý měsíc, ale možnosti pořídit si poslední dva díly ze série Drahokamy jsem zkrátka nemohla odolat. Nemám vůbec čas, abych se do nich pustila, ale neskutečně se na ně klepu a jakmile nebudu mít po ruce recenzák nebo knihu do školy, hned se pustím do Modré jako safír, kterou si momentálně zabavila mamka a vyloženě ji hltá, takže mi s ní dělá hrozné chutě!

Knihy, jaké jsem dostala:


A tady už mám knížky, které jsem dostala, ať už jako recenzní výtisky, nebo jako dárky, za což jsem všem nesmírně vděčná a moc si toho vážím! Knihkupectví Knihcentrum mi za září  poslalo ke zrecenzování knihu Klid před bouří (recenze zde) od Lindy Howard a knihu Kráska a zvíře - Pomsta (recenze zde) od Nancy Holder. Také jsem díky spolupráci s portálem Fantasya obdržela Skleněný trůn (recenze zde) od Sarah J. Maas. A v poslední řadě tu mám ještě tři knihy, které jsem obržela v knížním swapu s Niky, a to konkrétně krásku Rudá jako rubín (recenze zde) od Kerstin Gier, Prázdné křeslo od Jefferyho Deavera a Zpovědi podezřelé od Jamese Pattersona.

  Všechny knihy pohromadě:


A tady už jsou všechny ty krásky pohromadě. Jejich konečný počet je 9. Minulý měsíc jsem se krotila víc, ale i tak na sebe celkem pyšná, protože devět je na mě ještě docela málo :D Už vidím, že příští měsíc se opět strašně rozšoupnu, protože mám na cestě několik recenzáků a taky jsem si objednala celou sérii Harryho Pottera v angličtině, takže sbohem, výplato!


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



10 komentářů:

  1. Krasna hromadka. Me pribyly jen tri knihy, ale o to vetsi radost z nich mam :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :) Však já vím, jakou radost umí knížky udělat :)

      Vymazat
  2. Nádherná hromádka :O Já si chtěla Drahokamy sehnat už když vyšly, ale tenkrát jsem knihy moc nekupovala a teď jsou málo k dostání.. takže si teda koupím ten box i když mě štve, že to budou paperbacky.. Přečtené jsem je však měla hned jak vyšly :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) No já právě stále čekala, až CooBoo udělá dotisk Drahokamů, ale když jsem zjistila, že to budou paperbacky, začala jsem je intenzivně shánět v pevné vazbě a nebýt Niky, která mi odprodala své vlastní, asi bych taky musela sáhnout po paperbacku, který ovšem vždycky zničím, ať se snažím jakkoliv :(

      Vymazat
  3. Krásné knihy :)
    Ani jednu knihu jsem nečetla,ale Všem klukům,které jsem milovala bych chtěla číst :)
    Přeji krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Fakt jsi nečetla ani jednu? V tom případě ti rozhodně doporučuju sérii Drahokamy. Sice jsem zatím četla jen první díl - Rudá jako rubín - ale byla jsem maximálně nadšená! :))

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)