12. října 2015

pondělí, října 12, 2015
6 komentářů štítky

Minulý CooBoo read-a-thon, který pořádaly holky na MaKa, mi nevyšel, takže jsem se rozhodla, že tentokrát ho zvládnu, i kdybych se měla rozkrájet :) Zvlášť když vychází na takový pěkný čas: státní svátek, podzimní prázdniny a víkend :)

Koná se od 26. 10. do 1. 11. První dva dny jsem sice normálně ve škole, ale alespoň po večerech budu číst a pokusím se to dohnat v následujících dnech. Mám doma poměrně hodně nepřečtených knih od CooBoo, což nechápu, protože jejich knihy opravdu miluju, takže je fajn, že s nimi budu moct konečně pohnout.

Takže, co jsem si dala za úkol zvládnout? ;)

Určitě přečtu:
Jako první chci určitě dočíst sérii Drahokamy, u které jsem zatím zvládla jen první díl a strašně moc se mi líbil. Čeká tu na mě ještě druhý (Modrá) a třetí (Zelená), které už mamka oba přečetla a byla nadšená. Babička tu na ně stepuje ve frontě, ale já jsem jí je půjčit odmítla kvůli tomu, že si je chci nejprve přečíst sama, takže tyhle dvě krásky o read-a-thonu zvládnu určitě.


Budu si vybírat:
Jsem si jistá, že Drahokamy pokořím snadno, takže mi nejspíš vyjde čas, abych si alespoň ještě jednu nebo dvě knihy přečetla (přinejhorším jen rozečetla). Do čeho se ale potom vrhnu, ještě nevím, takže sem vypíšu všechny nepřečtené CooBoo knihy, které v knihovně mám, a pak si na poslední chvíli vyberu :)
Vzhledem k tomu, že k Vánocům nejspíš dostanu zbylé knihy Drakie, asi by to chtělo, abych měla první díl za sebou, takže možná budu pokračovat právě tou, ale na Zpovědi podezřelé se taky moc těším, takže uvidím, která kniha nakonec zvítězí :)



A co vy? Taky se někdo na tento kubulínský read-a-thon chystáte? Přihlašovat se kdyžtak můžete zde.


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



6 komentářů:

  1. Jojo, podzimní prázdniny...ty už bohužel nemám :( VŠ je tak nemilosrdná :D. Ale taky chodím do školy teprve 3.týden :).

    Přeji hodně štěstí, ať stihneš přečíst vše, co si přeješ :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, taky mě to brzy čeká, takže s tebou soucítím :D Ale díky.

      Vymazat
  2. Já se zúčastnila loni, ráda bych i letos, ale jsem trošku zavalená recenzáky, a od CooBoo mám asi jenom jednu knihu, kterou bych četla... Jinak také se řadím mezi vysokoškoláky bez volna :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tak ty jsi rychlík :D Nestihneš recenzáky do té doby přečíst? :D

      Vymazat
  3. Tak vzhledem k tomu, že několik nepřečtených kubulínských knížek mně doma leží, tak se redathonu rozhodně zúčastním. Snad zvládnu přečíst co nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky doufám :) Záleží na tom, kolik toho na nás přes prázdniny navalí ve škole :D

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)