29. října 2015

čtvrtek, října 29, 2015
4 komentáře štítky

Minulý CooBoo read-a-thon, který pořádaly holky na MaKa, mi nevyšel, takže jsem se rozhodla, že tentokrát ho zvládnu, i kdybych se měla rozkrájet :) Zvlášť když vychází na takový pěkný čas: státní svátek, podzimní prázdniny a víkend :)
Read-a-thon je právě v plném proudu a já vám přináším menší update, jak si zatím vedu (předem říkám, že to není nic moc :D).

26. 10. - Dočítala jsem ještě recenzní výtisk Arkádie pro nakladatelství Fragment, takže tento den na CooBoo bohužel nedošlo.

27. 10. - Arkádii jsem minulý den pokořila, takže jsem se s nadšením pustila do krásky Modrá jako safír, kterou jsem četla ve škole a pak večer. Během odpoledne jsem neměla čas, ale i tak jsem se dostala do poloviny knihy.

28. 10. - Pracovala jsem na věcech do školy, ale byla jsem připravená Modrou jako safír dočíst, což se mi nakonec podařilo. Kolem desáté hodiny večer jsem pokořila svou první knihu na seznamu: 352 stran.



29. 10. - Během tohoto dne se pustím do pokračování Drahokamů - Zelená jako smaragd. Je to zatraceně napínavé, takže i když opět budu muset dělat na věcech do školy, doufám, že se mi opět podaří alespoň polovinu knihy přečíst. 

Zatím to neprobíhá podle mých představ, protože jsem si myslela, že budu mít na čtení víc času a budu mít tím pádem knihu na den, ne na dva, ale alespoň dvě knihy a rozečíst třetí bych chtěla zvládnout, tak snad se mi to povede.
Další update už neudělám, článek plánuju až v pondělí, kde shrnu celý týden, tak snad něco přečtu, abych měla co shrnovat :D


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



4 komentáře:

  1. Já si až v úterý uvědomila, že je cooboo redathon! :D Ale i tak se mi vede celkem dobře, oproti jiným redathonům, na které jsem buď zapomněla a nebo vůbec neměla čas na čtení :D Už mám za sebou dvě knihy a počítám s tím, že večer/v noci bude třetí :))
    Užívej si čtení Zelené! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi fakt dobrá! Mně se právě tentokrát vůbec nevede podle mých představ :( Ale čtení Zelené si užívám, vážně mě to strašně moc baví! :)

      Vymazat
  2. Taky mám zatím jen jednu knihu - První lásku. Nijak mě nenadchla, ale nevzdávám to... Každopádně se četla rychle, takže se těším na knihu, do které se pustím dneska večer :) Držím palce sobě, tobě i všem ostatním účastníkům ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pěsti, taky nám všem držím :D Já doufám, že to naženu zítra, od začátku jsem plánovala udělat si čtecí sobotu, tak snad :) V neděli právě naopak nebudu moct číst vůbec, protože se budu muset učit :(

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)