8. července 2016

pátek, července 08, 2016
16 komentářů štítky
zdroj
Od pátku 1. 7. do čtvrtka 7. 7. 2016 probíhal můj prázdninový read-a-thon. Tím pádem je asi jasné, že včera skončil, takže jsem se vám přišla pochlubit s tím, jak jsem dopadla.

Průběh: 
1. 7. - Během dne jsem přečetla Pokrevní pouta od Richelle Mead, která mají 336 stran. Začátek se mi tedy rozjel poměrně slibně.

2. 7. - Na první díl jsem rovnou navázala druhým dílem - Zlatou lilií, kterou jsem taktéž přečetla za jeden den. Zlatá lilie má 328 stran.

3. 7. - Následující den jsem se vrhla i na třetí díl, Indigové kouzlo, a protože ten mě hodně bavil, asi není překvapením, že i ten se mi povedl slupnout na posezení - 328 stran.

4. 7. - V pondělí jsem si vzala do rukou Ohnivé srdce, ale zrovna tento den mi nebylo přáno. Nějak se mi do čtení nechtělo a taky jsem měla kolem sebe spoustu rušivých elementů (rodina), takže jsem nakonec přečetla pouhých 86 stran. Ale na to, jaký to byl komplikovaný den, to docela šlo.

zdroj
5. 7. - Dočetla jsem zbývajících 266 stran z Ohnivého srdce a večer si ještě vzala do postele Rockovou hvězdu od Kylie Scott, protože mi dorazila jako recenzní výtisk a já si potřebovala od Pokrevních pout na chvilku odpočinout, takže jsem své plány pozměnila. Byla jsem ale hodně unavená a už bylo docela pozdě, takže jsem četla jen pár minut a nakonec přečetla jenom dvě kapitoly, což celkem dělalo 27 stran. Za celý den to tedy bylo 293 stran.

6. 7. - Nebylo mi dobře, bolelo mě v krku a měla jsem zimnici, takže jsem celou středu strávila v posteli. A co tam dělat jiného, než číst, že? Takže jsem pochopitelně dočetla posledních 301 stran z Rockové hvězdy. (A to i přesto, že za mnou pak přišla mamka a celý večer se se mnou dívala na seriál, takže jsem vlastně četla jen ráno a pak odpoledne.)


7. 7. - Šlo o poslední den read-a-thonu, takže jsem měla původně v plánu se do toho pořádně opřít a opět přečíst během dne celou knihu. Ale vzhledem k tomu, že jsem intenzivně četla všechny ty dny předtím, strašně se mi nechtělo. Takže jsem ze Stříbrných stínů, pátého dílu Pokrevních pout, přečetla jen 209 stran.

Shrnutí:
Za celý týden se mi podařilo přečíst pět knih a rozečíst šestou, což dělá celkem 1881 stránek. Musím říct, že jsem spokojená. Prostor pro zlepšení tu je sice vždycky, ale stejně bych řekla, že se mi vedlo dobře. Úplně nejšťastnější bych sice byla, kdybych měla po celý týden jednu knihu na den a v konečném výsledku tím pádem přečetla sedm knih, ale to bych se z toho asi zbláznila. Čtení sice miluju, ale po čase mi vždycky začne lézt krkem, když čtu až moc, takže jsem vlastně dopadla ještě líp, než jsem čekala. Takže za mě velká spokojenost.


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



16 komentářů:

  1. Gratuluju! Já poslední dobou nečtu skoro vůbec a obdivuju tě za to, jak to všechno zvládáš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však ses před chvílí vrátila, určitě máš plno práce s jinými věcmi :)
      A já si teď čtením vynahrazuju tu dlouhou maturitní pauzu, kdy jsem vůbec nečetla, takže jsem ráda, že se teď do toho můžu ponořit. Navíc jsem si spočítata nepřečtené knihy, co mám doma, a když jsem se dostala na číslo šedesát, řekla jsem si dost :D Musím to trochu zredukovat.

      Vymazat
  2. Páni, zvládla jsi toho vážně dost :) Tentokrát si mě určitě předčila, protože jsem první půlku týdne vzdala a pak už jsem ani nepočítala stránky. Rušička bratr se totiž parádně předvedl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však to nevadí, ne každý den je posvícení :) A navíc ty jsi dobrá, takže mě za chvíli doženeš :D

      Vymazat
  3. 5 knih, to je dost dobrý! ;) Já teda stihla 3 a rozečetla jsem čtvrtou. Ale jsem spokojená, že jsem zvládla i to málo, jelikož jsem toho času moc neměla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však taky dobrý :) Já jsem se opravdu snažila, protože potřebuju zredukovat nepřečtené knihy v knihovně, tak se teď snažím hodně číst :)
      A co sis pěkného přečetla? :)

      Vymazat
    2. Kocour Bob, Svět podle Boba a Hvězdný tulák :)

      Vymazat
    3. Ani jedno neznám, ale snad se ti líbily :D

      Vymazat
  4. 5 knih je docela hodně. :D Já jsem tenhle týden vůbec neměla náladu na čtení, takže jsem přečetla jen dvě knihy (a to ta jedna byla čtená ještě do půl druhý do noci tohoto rána.. :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako nemůžu si stěžovat :D Zvlášť, když těch knih bylo málem šest, dostala jsem se za půlku, ale dočíst se mi bohužel nepodařila, no :D

      Vymazat
  5. Gratuluji ke krásnému výsledku :) Stihla jsi toho vážně hodně :) Také doufám, že o prázdninách konečně dočtu sérii Pokrevní pouta :) Jsem zvědavá, jak to s Adrianem a Sydney dopadne :D Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dopadne to s nimi určitě dobře, však to napsala Richelle (u ní všechno končí dobře :D), ale i tak se na poslední díl moc těším :) Dneska ho začínám číst. A díky!

      Vymazat
  6. Páni, ty jedeš! :D U mě to nedopadlo ani zdaleka tak dobře.. :D

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se mi tentokrát dařilo, většinou zklamu sama sebe, tak jsem se teď vážně snažila :)

      Vymazat
  7. Neskutečný! Klobou dolů :) 1881 je skvělý výsledek a já Ti jen přeji, ať jde celé prázdniny čtení hladce a ať se vše, co budeš číst, líbí. Hezké letní dny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) No, určitě se mi nebude dařit v tomhle tempu pokračovat po celé prázdniny, ale určitě se budu snažit číst co nejvíc :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)