30. listopadu 2016

středa, listopadu 30, 2016
8 komentářů štítky
Poctivě plním svou úplně první výzvu, ve které jsem si dala za cíl přečíst 60 knih, což se mi během prázdnin podařilo, takže jsem si výzvu navýšila a pokračuju! :) Takže se pojďme podívat na další desítku knih, co jsem letos přečetla.


81. Playground - Lars Kepler (440 stran) - říjen, čteno poprvé, 3/5
82. Aspoň trochu normální - Trish Doller (200 stran) - říjen, čteno poprvé, 3/5
83. Dračí princezna - Eliška Richterová (245 stran) - říjen, čteno poprvé, 4/5
84. Nebe v plamenechEmmy Laybourne (224 stran) - říjen, čteno poprvé, 4/5
85. Rozvaliny GorlanuJohn Flanagan (272 stran) - listopad, čteno poprvé, 5/5
86. Hořící most - John Flanagan (264 stran) - listopad, čteno poprvé, 5/5
87. Běsnění - A. G. Howard (312 stran) - listopad, čteno poprvé, 5/5
88. Otolína a žlutá kočka - Chris Riddell (172 stran) - listopad, čteno poprvé, 3/5
89. Drakie: Bez dechuSophie Jordan (120 stran) - listopad, čteno poprvé, 3/5
90. Ledová země - John Flanagan (288 stran) - listopad, čteno poprvé, 5/5
Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



29. listopadu 2016

Název: Nositelé dubového listu
Autor: John Flanagan 
Žánr: Fantasy 
Díl: Hraničářův učeň #4
Počet stran: 312
Rok vydání: 2014 
Nakladatelství: Egmont 

Anotace: Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie. Will se vydává za nimi, ale jeden chlapec má proti šesti ostříleným temudžajským bojovníkům jen mizivou naději – i když je hraničářským učněm. V poslední chvíli ho vystopují Halt s Horácem a pomohou mu Evanlyn zachránit. Na radost ze shledání však není čas, protože Halt si je jistý, že šest Temudžajů tvořilo pouze průzkumný oddíl velikého vojska, které se chystá vpadnout do Skandie. Čtyři Araluenci musejí Skandijce varovat a nabídnout jim pomoc – pokud ovšem oberjarl Skandijců jejich pomoc přijme. Dokážou zapřisáhlí nepřátelé bojovat bok po boku, aby zachránili své životy a své země před ničivým vpádem nepřítele, který nezná slitování?

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



28. listopadu 2016

pondělí, listopadu 28, 2016
4 komentáře štítky

Omalovánky jsem vždycky milovala, ale zatímco spousta blogerů si vymalovává už nějaký ten čas i teď v dospělosti (nebo "skorodospělosti"), já po pastelkách už od dětství nesáhla. To jsem se teď ale rozhodla změnit. Přišla vysoká škola a moje nervy zkrátka potřebují občas obalit. Pro dnešek jsem proto sáhla po omalovánkách Alenka v Říši divů, které si v případě zájmu můžete pořídit u společnosti Presco Group, a zklidnila si nervíky na pár obrázcích.

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



27. listopadu 2016

neděle, listopadu 27, 2016
8 komentářů štítky

Před několika dny jsem se inspirovala u Marky na blogu, která zveřejnila článek se seznamem sérií, které kdysi rozečetla, ale doteď nedočetla. Nápad se mi zalíbil, takže jsem se ho rozhodla také zrealizovat. Doufám, že mě to donutí, abych alespoň některé co nejdříve dočetla. V seznamu se nachází pouze ty série, které už jsou ukončené a víc dílů mít nebudou, protože jinak mám samozřejmě těch sérií při čekání na další díly rozečtených mnohem, ale opravdu mnohem víc. A zároveň se v článku nachází jen ty série, které opravdu plánuju dočíst, ty, které jsem rozečetla, ale definitivně s nimi skončila, tu nečekejte.

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



26. listopadu 2016

Název: Ledová země 
Autor: John Flanagan  
Žánr: Fantasy
Díl: Hraničářův učeň #3 
Počet stran: 288 
Rok vydání: 2014
Nakladatelství: Egmont   

Anotace: Will a Evanlyn plují do Skandie jako zajatci kapitána skandijské vlčí lodě Eraka. Halt přísahal, že Willa zachrání, a udělá vše pro to, aby svůj slib dodržel – dokonce poruší přísahu hraničáře a král je nucen ho vypovědět z Araluenu. Horác, který rovněž chce jet hledat Willa, se k němu připojí a oba společně zamíří přes Galiku do Skandie. Cestou je neustále obtěžují galičtí potulní rytíři, neblaze proslulí spíš jako lupiči a hrdlořezové. Přijedou do Skandie včas, aby Willa a Evanlyn zachránili?

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



25. listopadu 2016

Název: Běsnění
Autor: A. G. Howard
Žánr: Fantasy, Young adult
Díl: Šepotání #3.5
Počet stran: 312
Rok vydání: 2016
Nakladatelství: CooBoo

Anotace: Alyssa Gardnerová skočila do králičí díry, čelila tajemné Říši divů a nakonec zvládla naplnit svůj osud. Přežila bitvu o svět podsvětníků a také bitvu o své srdce. V tomto povídkovém souboru se můžete společně s ní a její rodinou vrátit do Říše divů a zároveň si můžete přečíst i několik chybějících scén z předešlých knih! V povídce Šest nemožných věcí Alyssa vzpomíná na nejvzácnější okamžiky ze svého nejen lidského života po konci Zrcadlení. Alyssina matka v povídce Kluk v pavučině vypráví o své návštěvě Říše divů a záchraně muže, který se později stal jejím manželem. A v Můře v zrcadle Morfeus pátrá v Zachových vzpomínkách na Alyssu.

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



24. listopadu 2016

čtvrtek, listopadu 24, 2016
4 komentáře štítky
zdroj
Název: Stranger things 
Země původu: USA
Roky vysílání: 2016 - ????
Domovská stanice: Netflix 
Tvůrci: Matt Duffer, Ross Duffer 
Žánr: Drama, Horor, Thriller, Nadpřirozený, Mysteriózní
 
Hlavní obsazení: Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Millie Bobby Brown (Jane 'Eleven' Ives), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Cara Buono (Karen Wheeler), Matthew Modine (Dr. Martin Brenner), Joe Keery (Steve Harrington), Noah Schnapp (Will Byers)

Popis: Drama, které sleduje zmizení mladého chlapce na Long Islandu, se odehrává v roce 1980. Ukáže se, že mladíkovo zmizení může mít co do činění s nadpřirozenými prvky. (zdroj: serialzone)

Co na to já?
zdroj
Kolem seriálu Stranger things jsem po jeho odvysílání jen tak prošla. Nemyslela jsem si, že by to bylo něco, co by mě kdovíjak zaujalo, ale když se následně kolem něj vyrojily nadšené ovace na stránce serialzone s tím, že je Stranger things bez pochyby nejlepší seriál letošního léta, rozhodla jsem se tomu podívat na zoubek. A po jeho zkouknutí můžu jedině souhlasit. Ono je to táááák dobré! Je to mrazivé, je to napínavé, místy je to i poměrně dost strašidelné (ale rozhodně ne tak, abych se kvůli tomu bála jít na záchod, protože jinak bych na to nekoukala), ale hlavně je to excelentně zahrané. Herci v dospělých ale i teenagerských rolí jsou velmi věrohodní, avšak za zmínku stojí hlavně dětské obsazení. Seriáloví tvůrci si totiž dali na hercích velmi záležet a sehnali děti, které skutečně umí hrát. Jsou to jedni z nejlepších dětských herců, co jsem kdy viděla, a mnohdy zastiňují i své mnohem starší kolegy. Věřím, že je čeká slibná budoucnost. Hlavně Millie v roli Eleven je dokonalá! Neskutečně se těším na další řadu!


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



23. listopadu 2016

Název: Drakie - Bez dechu
Žánr: Fantasy, Young adult
Díl: Drakie #4
Počet stran: 120
Rok vydání: 2014
Nakladatelství: CooBoo

Anotace: Azurka opustila na několik týdnů svůj kmen a vyrazila s rodiči na dovolenou, na které si má vyzkoušet, jestli dokáže zapadnout mezi lidi. Příští rok se má totiž vydat na cesty – nejdřív chce vidět oceán a teprve potom hodlá zaujmout svou dospělou roli mezi drakii. Jenže se nachomýtne k nehodě, při které málem utone jedna lidská dívka, a potká Tatea, nejúžasnějšího lidského kluka, jakého kdy viděla. A všechno je najednou úplně jinak…


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



22. listopadu 2016

úterý, listopadu 22, 2016
2 komentáře štítky

Minule jsem tu měla pentalogii Percy Jackson a dneska se podívám na zoubek pentalogii Bohové Olympu, která na Percyho lehce navazuje. Jestli jsem se do Percyho zamilovala, tak opravdu netuším, jak mám popsat svoje pocity z Bohů Olympu, protože ti se mi líbili snad i mnohonásobně víc než samotný Percy! Ta série je prostě dokonalá! Percyho s Annabeth mám sice nejradši, ale i já musím přiznat, že jim nesmírně prospělo, když se s nimi o příběh podělilo i několik dalších hlavních postav.
 
1) Proroctví - 2012 - přečteno a hodnoceno 5 hvězdičkami
2) Neptunův syn - 2012 - přečteno a hodnoceno 4 hvězdičkami
3) Znamení Athény - 2013 - přečteno a hodnoceno 5 hvězdičkami
4) Hádův chrám - 2014 - přečteno a hodnoceno 5 hvězdičkami
5) Krev polobohů - 2015 - přečteno a hodnoceno 5 hvězdičkami
Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



21. listopadu 2016

pondělí, listopadu 21, 2016
12 komentářů štítky

 V sobotu dopoledne jsem si byla na poště vyzvednout recenzní výtisk od Megaknih.

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



20. listopadu 2016

neděle, listopadu 20, 2016
20 komentářů štítky

Omalovánky jsem vždycky milovala, ale zatímco spousta blogerů si vymalovává už nějaký ten čas i teď v dospělosti (nebo "skorodospělosti"), já po pastelkách už od dětství nesáhla. To jsem se teď ale rozhodla změnit. Přišla vysoká škola a moje nervy zkrátka potřebují občas obalit. Pro dnešek jsem proto sáhla po omalovánkách Alenka v Říši divů, které si v případě zájmu můžete pořídit u společnosti Presco Group, a zklidnila si nervíky na pár obrázcích.

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



19. listopadu 2016

Název: Otolína a žlutá kočka
Žánr: Pro děti
Díl: Otolína #1
Počet stran: 172
Rok vydání: 2016
Nakladatelství: Ella & Max

Anotace:
Hlavními hrdiny úspěšné, mezinárodně oceňované a mnohokrát vyznamenané knižní série jsou tak trochu zvláštní holčička jménem Otolína a její nerozlučný kamarád – malý vlasatý tvor z norských močálů zvaný pan Moura. Ve velkoměstě dochází k řadě rafinovaných loupeží a neustále se ztrácejí psí mazlíčci. Vymyslí Otolína a pan Moura chytrý plán?


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



18. listopadu 2016

pátek, listopadu 18, 2016
10 komentářů štítky

Co jsem měla v plánu?


- Chtěla jsem dočíst knihu Ledová země (zbývalo mi 201 stran) od Johna Flanagana.
- Chtěla jsem rozečíst knihu Nositelé dubového listu (312 stran) od Johna Flanagana.

Jak jsem si vedla?

 
09:00 - 16:00 - Probudila jsem se asi o půl deváté, ale do čtení jsem se pustila až v devět. Vzala jsem si Ledovou zemi, ze které jsem už měla přečtených 87 stránek z předešlého dne a zbývalo mi jich 201. Ty jsem zdárně pokořila kolem čtvrté hodiny. Chtěla jsem to stihnout mnohem dřív, ale byla jsem nějaká líná a neustále od čtení odbíhala k jiným věcem a aktivitám.

17:00 - 23:00 - Po krátké pauze jsem se pustila do své druhé knihy na seznamu - Nositelé dubového listu. Ledová země skončila velmi napínavě, takže jsem se do pokračování vrhla s obrovskou chutí. Měla jsem v plánu pročíst se alespoň do poloviny, což jsem splnila a vlastně jsem zvládla ještě víc. Skončila jsem totiž na 232. straně z 312, takže jsem ráda.


Jak se na to tvářím?


Celkově jsem tedy přečetla 433 stran. Obě dvě knihy, co jsem četla, mě hrozně moc bavily a četly se mi krásně, ale nějak se mi nedařilo na moc dlouhou dobu udržet pozornost, takže jsem po pár kapitolách vždycky odbíhala. Kdybych se neflákala, věřím, že bych dočetla i tu druhou knihu, ale nezlobím se za to na sebe. Svůj stanovený cíl jsem splnila, což je nejdůležitější. Lepší to sice být mohlo, ale to může být vždycky, takže jsem spokojená.
Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



17. listopadu 2016

Název: Hořící most
Autor: John Flanagan 
Žánr: Fantasy 
Díl: Hraničářův učeň #2
Počet stran: 264
Rok vydání: 2014 
Nakladatelství: Egmont 

Anotace: Araluenské království se chystá na válku proti Morgarathovi a Will s Horácem doprovázejí Gilana s poselstvím do sousední Celtiky. Celtické vesnice a doly jsou však opuštěné. Tři poslové zjistí, proč tomu tak je, až když objeví hladovou a vyčerpanou dívku Evanlyn: Morgarath poslal své odporné stvůry, aby obyvatele Celtiky zotročily. Zatímco Gilan rychle ujíždí zpátky do Araluenu, aby podal zprávu králi, Will s Horácem odhalí pravou příčinu Morgarathova jednání. Chystá se překvapivý útok ze tří stran a Araluenu hrozí neodvratná porážka – pokud naši dva přátelé něco nepodniknou.

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



16. listopadu 2016

středa, listopadu 16, 2016
6 komentářů štítky

Vzhledem k tomu, že je ve čtvrtek 17. listopadu státní svátek a já tím pádem nemusím do školy (YES! sbohem, přednášky!), rozhodla jsem se, že si ten den uspořádám 24hodinový read-a-thon. Už jsem se dlouho žádného neúčastnila a právě kvůli škole teď čtení moc nestíhám, takže bych si ráda tento volný den vyčlenila jen pro knížky a nějakou přečetla.

A co že to mám vlastně v plánu?

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



14. listopadu 2016

pondělí, listopadu 14, 2016
4 komentáře štítky

 Další kniha z mého nekonečného seznamu, kterou bych si moc ráda přečetla a pokud možno i pořídila. Která to je? 

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



13. listopadu 2016

neděle, listopadu 13, 2016
12 komentářů štítky

V této rubrice se nuji knihám, které byly zfilmovány nebo použity jako základ pro seriál. A jedná se samozřejmě o knihy, které jsem četla, a pochopitelně viděla i jejich zpracování.
Dneska jsem se rozhodla podívat na zoubek příběhu Percy Jackson.

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



12. listopadu 2016

sobota, listopadu 12, 2016
14 komentářů štítky

 Včera mě navštívil pošťák s balíčkem od mé nové spolupráce - Presco Group. Moc jsem se na něj těšila, takže jsem se do něj málem procpala, aniž bych ho vyfotila, ale naštěstí jsem se zvládla zastavit.

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



11. listopadu 2016

pátek, listopadu 11, 2016
8 komentářů štítky

Omalovánky jsem vždycky milovala, ale zatímco spousta blogerů si vymalovává už nějaký ten čas i teď v dospělosti (nebo "skorodospělosti"), já po pastelkách už od dětství nesáhla. To jsem se teď ale rozhodla změnit. Přišla vysoká škola a moje nervy zkrátka potřebují občas obalit. Pro dnešek jsem proto sáhla po omalovánkách Indická inspirace, které si v případě zájmu můžete pořídit u nakladatelství Beta, a zklidnila si nervíky na pár obrázcích.

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



10. listopadu 2016

Název: Nebe v plamenech
Žánr: Dystopie, Young adult
Díl: Monument 14 #2
Počet stran: 224
Rok vydání: 2013
Nakladatelství: Baronet

Anotace:
V pokračování příběhu Monumentu 14 se skupina přeživších, donedávna uvězněných v supermarketu sérií ničivých katastrof, rozdělila ve dví. Většina dětí se v zoufalé snaze vydala opraveným autobusem na letiště v Denveru. Doufají, že se tam setkají se svými rodiči, budou odvezeni do bezpečí a zachrání svého umírajícího přítele. Ale svět venku je temný a zaplavený nebezpečnými chemikáliemi, které mění lidi v krvežíznivá monstra, a ne všechny děti jsou ochotné nastoupit do autobusu. V útočišti, jež bylo již jednou narušeno, se snaží zbývající děti obnovit přátelství. Ale pokud se máte rozhodnout mezi životem a smrtí, láskou a nenávistí, komu můžete doopravdy věřit?

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



8. listopadu 2016

úterý, listopadu 08, 2016
10 komentářů štítky

Dneska tu mám pentalogii Percy Jackson. Kdo můj blog pravidelně sleduje, tak ví, že mám pro Ricka Riordana a jeho božské série slabost. No a právě Percy Jackson tuto moji menší závislost odstartoval. Do té série jsem se doslova a do písmene zamilovala a přečetla ji jedna radost. Zatím jsem ji četla sice jen jednou, ale určitě se do ní za pár let pustím znovu, protože je zkrátka úžasná a Percy v roli hlavního hrdiny byl zatraceně dobrá volba!
 
1) Zloděj blesku - 2009 - přečteno a hodnoceno 5 hvězdičkami
2) Moře nestvůr - 2010 - přečteno a hodnoceno 5 hvězdičkami
3) Prokletí Titánů - 2010 - přečteno a hodnoceno 4 hvězdičkami
4) Bitva o labyrint - 2011 - přečteno a hodnoceno 4 hvězdičkami
5) Poslední z bohů - 2011 - přečteno a hodnoceno 5 hvězdičkami
Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



7. listopadu 2016

Název: Rozvaliny Gorlanu 
Autor: John Flanagan 
Žánr: Fantasy 
Díl: Hraničářův učeň #1 
Počet stran: 272 
Rok vydání: 2014 
Nakladatelství: Egmont 

Anotace: Will je na svůj věk malý, ale zato je hbitý a neobyčejně bystrý. Celý život snil o tom, že se stane slavným rytířem jako jeho otec, kterého nikdy nepoznal, ale do bojové školy na hradě Redmontu ho pro malý vzrůst nepřijmou. Místo toho se dostane do učení k Haltovi, tajemnému hraničáři, jehož záhadnou schopnost neviditelně se pohybovat lidé přičítají černé magii. Will se postupně učí používat zbraně hraničáře: luk a šípy, saxonský a vrhací nůž, maskovací pláštěnku a houževnatého malého ponyho. Ačkoli Will nemá meč ani velkého koně, po kterých tolik toužil, zjistí, že dobrý hraničář je pro království stejně důležitý jako slavný rytíř.

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



6. listopadu 2016

neděle, listopadu 06, 2016
6 komentářů štítky
Rozhodla jsem se pustit do nového projektu, se kterým přišla Elis z Knižního světa. Zalíbil se mi, takže jsem se ho prostě musela zúčastnit :) O co se jedná?

Jelikož žijeme v době, kdy se obrovské množství knih točí kolem milostných trojúhelníků, většina čtenářů si vybere svého favorita a nakonec se buď raduje spolu s hrdinou/kou, nebo si rve vlasy kvůli špatnému úsudku hlavní postavy. A proto je tu projekt Kdo s koho, kdy se do každého článku vyberou 2 až 3 knihy/série s milostným trojúhelníkem a autor článku se může do sytosti vypsat o svém favoritovi. Jak prosté, že? Jen pokud možno, snažte se nespoilerovat.

Tak se pojďme podívat, jaké trojúhelníky jsem si pro vás pro dnešek vybrala :)

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



5. listopadu 2016

Název: Dračí princezna
Žánr: Fantasy, Young adult
Díl: Dívka v ohni #1
Počet stran: 245
Rok vydání: 2016
Nakladatelství: Nová forma

Anotace: 
V jiném světě, plném magie a zázraků, začíná nelítostná válka. Bojují proti sobě dvě velmi silné rasy, ale i přesto, jedna z nich je silnější. Jenže zrovna ona prohrává. V tu chvíli si prohrávající strana vzpomene na starodávné proroctví o jedinečném potomkovi, jehož čas se právě naplnil. Podaří se najít a přesvědčit onoho potomka včas? Nebo kvůli jeho rozmaru vymře celá jedna rasa? Mladá dívka Tenesie si žije v poklidu svůj skvělý život. Na škole je oblíbená, má milující rodiče a bezvadného přítele. To vše se ale změní v okamžiku, kdy Brian při tragické nehodě zemře. V tu chvíli do Tenesiina života vpadne tajemný mladík, který jí obrátí život vzhůru nohama a odhalí jí dlouho střežené tajemství…

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



4. listopadu 2016

pátek, listopadu 04, 2016
8 komentářů štítky

 Další kniha z mého nekonečného seznamu, kterou bych si moc ráda přečetla a pokud možno i pořídila. Která to je? 
Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



3. listopadu 2016

čtvrtek, listopadu 03, 2016
12 komentářů štítky
zdroj
Název: Lucifer 
Země původu: USA 
Roky vysílání: 2016 - ???? 
Domovská stanice: Fox 
Tvůrce: Tom Kapinos 
Žánr: Drama, Akční
 
Hlavní obsazení: Tom Ellis (Lucifer Morningstar), Lauren German (Chloe Decker), D. B. Woodside (Amenadiel), Lesley-Ann Brandt (Mazikeen), Kevin Alejandro (Dan), Rachael Harris (Linda), Scarlett Estevez (Trixie), Aimee Garcia (Ella Lopez)  

Popis: Lucifera už nebaví být nejvyšším pánem pekla, je znuděný a nešťastný. Rozhodne se proto rezignovat na svou funkci a nechá se strhnout krásou, leskem a lákavou šíleností města Los Angeles. Zde zažívá chtěnou akci a dobrodružství, když pomáhá místní policii trestat kriminálníky. (zdroj: serialzone)
 
zdroj
Co na to já?
V dnešní době se to v seriálovém světě kriminálkami jen hemží, ale protože já je mám docela v oblibě, vůbec mi to nevadí. Myslím, že Lucifera si ale zvládne oblíbit i ten, komu už krimi žánr leze pěkně krkem. Sice tu opět máte detektivku, co každou epizodu řeší nový případ, ale v kolika seriálech jí parťáka dělá samotný ďábel? Přesně tak, sám Lucifer se rozhodl vzít si od pekla dovolenou a na pár let vylézt do lidského světa a trochu se pobavit. Ovšem i přesto mu po nějaké době začne chybět trestání lidí, a tak se nechá najmout jako policejní konzultant a po boku detektivky Chloe Decker dostává vrahy za mříže. Přitom porušuje jedno pravidlo za druhým, protože viděl někdy někdo ďábla řídit se zákony? A samozřejmě si zároveň udržuje i svůj neodolatelný a drzý smysl pro humor! 


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This